BOUWBEVEILIGING MET CAMERA

Naast hun documentatiefunctie kunnen NetCo camera's ook worden gebruikt voor bewakingsdoeleinden

Onze camerbewaking voor bouwplaats kunnen helpen om potentiële gevaren in een vroeg stadium te identificeren en ervoor te zorgen dat veiligheidsvoorschriften en richtlijnen voor gezondheid en veiligheid worden nageleefd. Bovendien fungeren onze camera’s niet alleen als afschrikmiddel, maar kunnen hun opnames ook een doorslaggevende bijdrage leveren aan het onderzoek naar diefstal en vandalisme.

Vertragingen in bouwprojecten door hoge diefstalcijfers

Gevolgen: Jaarlijks meer dan 100 miljoen euro schade aan de Nederlandse bouwsector door diefstal en vandalisme.

Kostenreductie en preventie door camera's op de bouwplaats voor toezicht op de bouw

In vergelijking met videobewaking met een permanent bemand controlecentrum zijn de kosten voor bouwplaatsbeveiliging met documentatiecamera’s aanzienlijk lager. Het gebruik van onze professionele bouwplaatscamera’s is ook een effectieve preventieve maatregel. Ze maken het mogelijk om de voortgang nauwkeurig te volgen en potentiële problemen vroegtijdig op te sporen. De camera’s voor de bouwbeveiliging werken ook als afschrikmiddel voor dieven en vandalen en kunnen belangrijk bewijs leveren in geval van nood.

Voordelen van onze bouwbeveiliging camera oplossing:

Vroege detectie van gevaar

Pictogram - bouwbeveiliging camera - vroege detectie van gevaar

Onze bouwplaatscamera’s maken het mogelijk om veiligheidskritieke situaties in een vroeg stadium te herkennen en proactieve maatregelen te nemen om dure reparaties of onderbrekingen te voorkomen.

Afschrikking van dieven en vandalen

Pictogram- Verminderde bouwplaatsbeveiliging kosten door dieven en vandalen af te schrikken

Alleen al de zichtbare aanwezigheid van een bewakingscamera op de bouwplaats kan potentiële dieven en vandalen afschrikken en zo de veiligheid op de bouwplaats verhogen.

Veiligheid bevorderen

Gezondheid en veiligheid op het werk - Pictogram

Camera’s ondersteunen de naleving van veiligheidsvoorschriften, verminderen het risico op ongevallen op het werk en minimaliseren de bijbehorende stilstandtijd, verzekeringsclaims en boetes.

Beheer van verificaties

Pictogram visualisatie van langzame processen

Betrouwbare documentatie van de voortgang van de bouw met behulp van camera’s voor bouwplaatsbeveiliging helpt juridische geschillen te voorkomen of op te helderen, vooral in het geval van verzekeringsclaims.

Alles-in-één

Pictogram - Alles-in-één

Onze oplossing biedt een combinatie van documentatie en monitoring. Hierdoor kunnen bouwbedrijven niet alleen de voortgang en veiligheid op de bouwplaats bewaken, maar ook de efficiëntie van hun rapportage verbeteren.

Bewaren van bewijs

Pictogram - 24-uurs bewaking met beveiligingscamera bouwplaats

De beeldgegevens van onze camera’s kunnen dan beschikbaar worden gesteld aan de politie om incidenten te onderzoeken en informatie te verkrijgen over mogelijke daders.

Bouwprojecten op elk moment online volgen

In ons online portaal BauTV+ kunt u niet alleen de huidige voortgang van de bouw controleren, maar ook de activiteiten uit het verleden in detail volgen. BauTV+ is webgebaseerd en stelt u daarom in staat om uw bouwplaats te bewaken en te controleren op desktop pc’s, tablets en smartphones, ongeacht het besturingssysteem.

Vraag nu vrijblijvend advies over een bouwbeveiliging camera aan!

Vul ons contactformulier in en ontvang vrijblijvend advies over onze oplossingen voor bouwplaatsbewaking en -documentatie. Onze experts helpen je de ideale bewakingscamera voor jouw bouwplaats te vinden.


    * Verplicht veld

    Optionele informatie die ons helpt om u zo snel mogelijk een bindend aanbod te verstrekken:

    Privacybeleid

    Alternatieve contactmogelijkheden: