Timelapse camera voor bouwplaatsen

Het is niet ongewoon dat het bouwproces van grote projecten meerdere jaren in beslag neemt. Gedurende de gehele periode moeten de projectleiders te allen tijde het overzicht behouden.

Dit vestigt de aandacht op moderne, digitale oplossingen zoals bouw timelapse-camera’s, die de organisatie en het projectbeheer ondersteunen.

Een time lapse webcam helpt om de bouwfasen beknopt samen te vatten. Professionele timelapse camera’s leveren haarscherpe beelden van de bouwplaats. Zo kunt u de voortgang van de bouw levendig en nauwkeurig volgen.

Video afspelen over Huizenbouw in snel tempo

Hoe werkt een timelapse camera voor bouw?

Timelapse of time-lapse bouw montages bestaan uit afzonderlijke beelden die later worden samengevoegd tot een film. In tegenstelling tot een videocamera is er bij timelapse-webcams geen sprake van continue opname.

Het timelapse-effect is gebaseerd op een eenvoudig principe:

  1. Gedurende een lange periode neemt een camera individuele foto’s en slaat ze op.
  2. Computersoftware speelt de resulterende foto’s snel achter elkaar af. Dit creëert een gecomprimeerd beeld van een proces.

Vanaf ongeveer 20 beelden per seconde nemen de menselijke hersenen een opeenvolging van beelden waar als een film. De optimale lengte van de intervallen waarin een beeld wordt opgeslagen, varieert naar gelang van de toepassing. Het beeldinterval kan op de meeste van onze camera’s individueel worden ingesteld. Zo kunt u met een bouw timelapse camera in korte tijd bouwprocessen van meerdere maanden beknopt in beeld brengen. 

Video afspelen over Thumbnail-bouwplaats-camera-time-lapse-Tower-One-Frankfurt

Deze partners profiteren er al van!

BREMER Logo Reinzeichnung
Logo klebl
leonhardweiss
max boegl
Arvato Logo - Baustellen-Webcam Kunde
Logo von CA IMMO - Baustellen-Webcam Kunde
Instone Real Estate Logo - Baustellen-Webcam Kunde
Logo von OFB Projektentwicklung - Baustellen-Webcam Kunde

Marketing met een timelapse voor bouwprojecten

Video afspelen over Timelapse-camera-tekent-bouwplaats-op-titel-foto-voor-video

Voor projectmanagers is een timelapse camera een van de belangrijkste marketinginstrumenten.

Laat uw projecten voor zichzelf spreken: Timelapse-opnamen laten zien hoe een wolkenkrabber stap voor stap groeit of hoe nieuwe wegen hun weg vinden.

Zowel voor public relations als voor directe klantenwerving zijn timelapse-opnamen belangrijke bouwstenen geworden als referentie.

Bouwplaatsdocumentatie met de bouw timelapse camera

Wij bieden u timelapse-camera’s met ultra HD-resolutie die uw bouwproject vanaf het begin begeleiden. Naast panoramasystemen bieden wij ook zelfvoorzienende cameraoplossingen die stroom halen uit een zonnecel.

Als u dat wenst, kunnen wij zorgen voor de installatie en configuratie van de bouw timelapse-camera’s. U krijgt ook toegang tot BouwTV+, onze krachtige bouwplaatssoftware. Daar kunnen geautomatiseerde timelapse-opnamen gemakkelijk worden gedownload of gedeeld met teamleden. U kunt deze gebruiken voor marketing of projectcoördinatie. Wij bepalen het opname-interval volgens uw behoeften.

Met een timelapse camera bouw van BouwTV+ professionaliseert u de documentatie van uw project.

Video afspelen over Brug-verplaatsing-op-de-snelweg

Nu gratis advies krijgen


    * Pflichtfeld

    Optionele informatie die ons helpt om u zo snel mogelijk een bindend aanbod te verstrekken:

    Privacybeleid