Colofon

NetCo Professional Services GmbH

Prof. Dr.-Ing. Lutz Hagner, Dr.-Ing. Matthias Hagner
Am Mönchenfelde 13
38889 Blankenburg (Harz)

Duitsland

Telefoon:                           + 49 3944 950-0
Fax:                                 + 49 3944 950-70

E-Mail:                            info@bouwtvplus.de
Web:                                www.netco.de

BTW-nummer: DE 189424870
Rechtbank van het register: Amtsgericht Stendal, HRB 109415

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 10 lid 3 MDStV:
Prof. Dr.-Ing. Lutz Hagner (adres als hierboven)

Social Media presentie

Deze opdruk geldt ook voor onze LinkedIn-pagina.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud niet garanderen.

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten krachtens § 7 lid 1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennisname van een concrete inbreuk. Als wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en de door de sitebeheerders op deze pagina’s gemaakte werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Bijdragen van derden worden als zodanig gemarkeerd. Duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

De beheerders van deze pagina’s streven ernaar te allen tijde de eigendomsrechten van anderen te respecteren of hun eigen werken of werken in het publieke domein te gebruiken.

Gegevensbescherming

De verklaring inzake gegevensbescherming vindt u hier.