Toegevoegde waarde van bouwplaats webcams

6 redenen om bouwplaatscamera's te gebruiken

Er zijn vele redenen waarom bouwplaats webcams worden gebruikt. Uit gesprekken met onze klanten weten wij precies waar bouwplaats webcams een toegevoegde waarde creëren in het dagelijkse werk.

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij de belangrijkste redenen voor het gebruik van bouwplaatswebcams op een rijtje gezet:

bouwplaats camera in gebruik

Bespaar tijd en reiskosten

Tijd-reis-kostenbesparend pictogram

U bespaart uzelf urenlang zitten in de auto! Met één klik op BouwTV+ kunt u overal ter wereld zien wat er op uw bouwplaats gebeurt. Zo kunt u altijd en overal verschillende projecten in de gaten houden.

Bewaring van bewijsmateriaal

Pictogram-rechtszekerheid

Bouwfouten opsporen voordat het te laat is! Wanneer het beton is gestort, kan het duur worden. De foto’s van de bouwplaatswebcam kunnen gemakkelijk worden gebruikt om bewijsmateriaal te bewaren en zekerheid te bieden bij garantiekwesties.

Bouwagenda & documentatie

Afbeeldingen-voor-het-gebouw-dagboek pictogram

Elke dag een bouwdagboek schrijven kost tijd. De opnames van de BouwTV+ bouwplaats webcams kunnen helpen om rapporten sneller en vooral zinvoller te documenteren. En het weerbericht komt erbij!

Gezondheid en veiligheid op het werk

Pictogrammen voor gezondheid en veiligheid op het werk
Bij een ongeval op een bouwplaats rijst de vraag: wat was de oorzaak? De evaluatie van de camerabeelden van de bouwplaats kan u helpen de oorzaak te vinden.

Marketing

Marketing-Piktogram

Deel uw unieke bouwproject met uw klanten! Gebruik het materiaal op uw social media kanalen. Leer van ons hoe je hun geweldige time-lapse film gebruikt.

Subsidies en investeringen

Bewijs-van-financiering-pictogram

Banken en financiers willen zien dat uw geld goed wordt besteed. Met bouwplaatscamera’s en BouwTV+ kunt u in realtime aantonen of u op schema ligt.